Sanakoe v0.2.2

Sanakoe on ilmainen Windows-sovellus, joka tukee saksan kielen opiskelua kertaamalla oppikirjan sanastoa. Kuten versionumerosta näkyy, ohjelma on vielä melkolailla alkutekijöissaan ja siitä puuttuu paljon hienoja ominaisuuksia. Nämä kuitenkin löytyvät jo nyt:

Lataus ja asentaminen

Pahoittelen, että ohjelman käyttöönotto on tehty tarpeettoman vaikeaksi. Tähä on syynä käyttämäni Visual C# Express -sovelluskehitin. Asiaan on luvassa myöhemmin parannusta.

Tarvitset seuraavat kolme tiedostoa (lataa nämä klikkaamalla linkkiä hiiren oikealla napilla ja valitsemalla tämän jälkeen: "Tallenna kohde levylle").

Jos asennuksen tai ohjelman käynnistyksen kanssa tulee jotain ongelmia, voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen lippis@lippis.net.

Käyttö

Ohjelma käynnistetään tuplaklikkaamalla Sanakoe.exe -tiedostoa. Joskus tulevaisuudessa teen kaupallisella Visual Studiolla ohjelmasta asennuspaketin, joka tekee Käynnistä-valikkoon pikakuvakkeet, mutta tällä hetkellä niitä ei sieltä valitettavasti löydy.

Itse olen tehnyt sovellukselle pikakuvakkeen Startup-valikkoon, jotta se käynnistyy automaattisesti joka aamu kun tulen töihin ja kysyy minulta viisi sanaa. Viisi sanaa päivässä ei ole paljon, mutta vuoden aikana sanoja kertyy noin tuhat... Teoria on, että osa niistä saattaa jäädä mieleenkin.

Versiohistoria

v0.2.2 (17.09.2011)

v0.2.1 (22.03.2010)
v0.2 (23.11.2009)
Kurssin joulutauoksi julkaistu ensimmäinen testiversio.